Werkwjze

Voor het sluiten van hypotheken ben ik aangesloten bij de Verviergroep http://vervier.nl.

Bij de Verviergroep zijn ca. 25 onafhankelijke adviseurs aangesloten. De samenwerking heeft meerdere voordelen:

  • Door het volume kunnen we kiezen uit een groot aantal geldverstrekkers.
  • We kunnen onderling overleggen bij vragen.
  • We hebben de zekerheid dat onze dossiers bij ziekte overgenomen worden door een collega.

Inventarisatie

Elk hypotheekgesprek begint met een uitgebreide inventarisatie over de wensen, doelstellingen en risicobereidheid van de klant. Voor het eerste gesprek mail ik je een inventarisatieformulier zodat we goed voorbereid het eerste gesprek ingaan. De gesprekken zijn altijd op afspraak in mijn kantoorruimte aan de Spoordreef in Almere Stad. Ik ben voor de gesprekken niet gebonden aan vaste kantoortijden. Zaterdag bijvoorbeeld is voor veel mensen een goede dag.

Het is het beste te weten wat je kunt lenen voor je op huizenjacht gaat, je kunt dan alle benodigde stukken verzamelen zodat we een compleet dossier hebben. Als je dan je droomhuis vindt kunnen we de hypotheek snel geregeld hebben. Vooral fijn voor de kopers, maar ook voor de verkopers en verkopend makelaar kan een snelle financiering een reden zijn om jullie het huis te gunnen.

In deze huizenmarkt kan het raadzaam zijn een aankoopmakelaar in te schakelen, ik werk goed samen met een aantal makelaars. Veel klanten ervaren het als een pluspunt dat hun hypotheekadviseur en makelaar nauw contact onderhouden om jullie belangen zo goed mogelijk te behartigen. Bijvoorbeeld Ronald Rietveld https://www.rietveld.biz/